Hirdetés
FŐOLDALKATALÓGUSHÍRLEVÉLNYEREMÉNYJÁTÉKGALÉRIA
KÍNÁLAT
Sportkönyvek
Gasztrokönyvek
Kreatív-hobbi könyvek
Egyéb könyvek
Könyvcsomagok
13+1 találat – sport
13+1 találat – családi
Karácsonyi könyvvásár
1. Tilda tavaszváró ötletei
2. Derűs tél – Otthonunk karácsonyváró díszei
3. Háromdimenziós virágoskert
4. Bohókás textiljátékok
5. Filccimborák
6. 100 gyöngyből fűzött csecsebecse és apró dísz
7. A kötés iskolája
8. Kutya, macska, varrótű
9. FC Barcelona – A világ legjobb futballklubja
10. Könnyű és gyors édességek
JoomlaXTC Banner Showcase Pro - Copyright 2009 Monev Software LLC
A honlap felhasználói által megadott adatokat kizárólag csak az Aréna 2000 Kiadó kezeli. Az Aréna 2000 Kiadó a www.arena2000.hu üzemeltetője a a weboldalon regisztráltak személyes adatait és e-mail címét kizárólag rendelés vagy azzal kapcsolatos információk eljuttatása céljából tartja nyilván és kezeli. Harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át, adatait bizalmasan kezeli és bármikor kérheti azok törlését.
A honlapra történő regisztrációval, vásárlással a regisztráló személy hozzájárul, hogy az Aréna 2000 Kiadó legalább egy alkalommal hírlevelet küldjön számára. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni!
A hírlevelekre feliratkozók által megadott adatokat kizárólag az általuk kért szolgáltatás nyújtására használja fel, harmadik fél számára nem közli a Kiadó.

Azok a felek, akikre a személyes adat vonatkozik, bármikor jogosultak megerősítést szerezni arról, hogy létezik-e ilyen adat, és jogosultak ismerni a tartalmát és az eredetét, ellenőrizni a helyességét vagy kiegészítést, frissítést vagy kiigazítást kérni. (1992. évi LXIII. törvény). A fent említett törvényi rendelkezés szerint a felek jogosultak kérni az adatok törlését, anonimmé alakítását vagy zárolni a jogsértően feldolgozott adatot, vagy törvényes keretek között minden esetben ellenezni a személyes adatok feldolgozását. Az ilyen kéréseket a Kiadóba kell eljuttani az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.