Karamellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok és cukormassza – a
legegyszerűbbtől a legrafináltabb desszertekig.
Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze Fellebben a fátyol a
lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő
konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt
találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben.
* A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák
* Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése
* Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok,
bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza
* Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre
* Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával
* Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak
legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést. Ennek a könyvnek ott a helye minden
édességimádó hobbicukrász konyhájában!.
|